Vill du driva eller jobba  med Vettris – framtidens djurklinik!

Vettris är en veterinärkedja med djurkliniker som drivs via franchise.

Vettris konceptet bygger på professionalism, tillgänglighet, det personliga mötet och excellent kundvård och service. Ambitionen är att snabbt bli en stark nationell kedja.

Vi skall etablera oss i rask takt och har ett unikt koncept med ett samarbete och gemensamma etableringar med Arken Zoo & DjurMagazinet. Samarbetet borgar för ett starkt kundflöde via Arken Zoo´s och Djurmagazinets befintliga butiker och ett kundunderlag redan från starten.

Med Vettris finns möjligheten att förverkliga drömmen om en egen lönsam och framgångsrik veterinärklinik. Vi söker nu Veterinärer, Djursjukskötare och Entreprenörer över hela landet som vill driva framtidens veterinärklinik i Sverige.

Vi söker veterinär och djursjukskötare med erfarenhet från djursjukhus eller smådjursklinik som vill vara med att bygga upp Vettris.
Vår ambition är att erbjuda kunder och patienterna välutrustade kliniker med b.la. operationsfaciliteter, röntgen och ultraljud i en trivsam och miljö.
Du som söker vill arbeta i en stimulerande miljö med djurens välmående i fokus. Du är serviceminded, noggrann och har god förmåga att skapa bra och
långvariga kundrelationer. Du kommer att driva och ansvara för uppbyggnaden av vår klinik och att förverkliga vårt koncept.

Vad innebär franchise?

Franchise betyder att du drar nytta av kedjans starka varumärke och är kopplad till ett samarbetsavtal med Vettris men att du driver din egen klinik och själv styr din verksamhet med hjälp av fördelarna som Vettris ger. Det gäller såväl inköp och marknadsföring som coachning och styrkan i gemenskapen att tillhöra en stor kedja.

Det är ett stort steg att starta eget. Därför är det viktigt att du noga sätter dig in i den verksamhet du är intresserad av och det ansvar det krävs att bli en del av Vettris – framtidens veterinärklinik.

Intresserad?

Äger eller arbetar du på en klinik som vill vara med på en utvecklande resa med bra lönsamhet?

För mer information kontakta Suzanna Göthberg, Vettris Affärschef på suzanna.gothberg@arkenzoo.se

Vi ser fram mot att träffa dig!